Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Προμήθεια 12 μαχητικών Su-57 από τον Ρωσικό στρατό! Αρχές του 2019 θα είναι έτοιμα…

Προμήθεια 12 μαχητικών Su-57 από τον Ρωσικό στρατό! Αρχές του 2019 θα είναι έτοιμα...

Συμβόλαιο για την προμήθεια 12 μαχητικών νέας γενιάς υπογράφει σύντομα ο Ρωσικός Στρατός. Οι ανακοινώσεις έγιναν από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας…

στην πόλη όπου εδρεύει η το εργοστάσιο της Ρωσικής εταιρίας κατασκευής αεροσκάφων Sukhoi, που παράγει τα μαχητικά Su-57.

Ο ρωσικός στρατός προχωρά άμεσα στην υπογραφή του πρώτου συμβολαίου για την προμήθεια 12 μαχητικών νέας γενιάς, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Alexey Krivoruchko.

Όπως μεταδίδει το Sputnik International, ο Krivoruchko τους είπε ότι «το πρώτο συμβόλαιο για 12 αεροσκάφη έχει συμφωνηθεί και σύντομα αναμένεται να προχωρήσει η διαδικασία».

Η ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον Ρώσο υπουργό, έγινε στην νοτιοανατολική πόλη Komsomolsk-on-Amur, όπου εδρεύει εργοστάσιο της Ρωσικής εταιρίας κατασκευής αεροσκάφων Sukhoi που κατασκευάζει τα μαχητικά Su-57.

Το Su-57 έκανε την παρθενική του πτήση πριν από οκτώ χρόνια. Ο CEO της Ρωσικής Ενωμένης Εταιρίας Αεροσκαφών Yuri Slyusar, είπε ότι η πρώτη συνολική παραγωγή των Su-57 αναμένεται το 2019.
onalert.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares