Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ερντογάν κατά των Κούρδων: “Αδίστακτοι, αδιάντροποι, ανήθικοι”…


Σκληρή επίθεση στους Κούρδους αντάρτες έκανε ο Ρ. Τ. Ερντογάν σε ομιλία του προς τους οπαδούς του κόμματός του σήμερα, καθώς τους αποκάλεσε αδίστακτους, αδιάντροπους και ανήθικους.


Ο Τούρκος πρόεδρος απαντούσε στις κατηγορίες των Κούρδων ότι χτυπάει τον άμαχο πληθυσμό (υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που το αποδεικνύουν) και δείχνοντας για άλλη μια φορά την απίστευτη αλαζονεία του, αφού το αρνήθηκε, κατηγόρησε τους Κούρδους ότι το κάνουν αυτό.

Συγκεκριμένα είπε μεταξύ άλλων: «Αδίστακτοι, αδιάντροποι, ανήθικοι. Εμείς δεν έχουμε στο αίμα μας να πυροβολούμε αμάχους αλλά εσείς το έχετε. Εσείς γιατί έρχεστε εδώ από μια απόσταση 10 χιλιάδων χιλιομέτρων; Εμείς στα σύνορα μας 911 χιλιομέτρων, έχουμε την ευθύνη να προστατέψουμε τα σύνορα μας. Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει και να μας ρωτήσει γιατί προστατεύουμε τα σύνορα μας. Θα συνεχίσουμε να τα προστατεύουμε. Και να ζητάμε λογαριασμό από αυτούς που επιτίθενται. Ας μην ξεχάσει κανείς ότι αυτή η χώρα, αυτός ο λαός, αυτός ο στρατός δεν είναι ένας στρατός δειλών. Δεν είναι μια χώρα δειλών. Αυτό ακριβώς το λόγο ζητάμε λογαριασμό».
Με πληροφορίες από TRT

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares