Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ! Η Ένωση Αθέων διοργανώνει δείπνο κρεατοφαγίας τη Μ. Παρασκευή…

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ! Η Ένωση Αθέων διοργανώνει δείπνο κρεατοφαγίας τη Μ. Παρασκευή...

Γι άλλη μια χρονιά η Ένωση Αθέων αποφάσισε να προκαλέσει με κλήση σε δείπνο κρεατοφαγίας. Μάλιστα τον ονομάζουν «ΦΑΝΕΡΟ ΔΕΙΠΝΟ».

Η ανακοίνωσή τους τα λέει όλα.
«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία αλλά όχι από τη λογική», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, η «εκδήλωση» θα λάβει χώρα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα στο ψητοπωλείο «Η Γυριστρούλα» (Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία), στη Θεσσαλονίκη μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, αλλά και στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, την Πάτρα, τη Λάρισα, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τη Σητεία, το Ρόδο, την Κέρκυρα, τις Σέρρες, την Κατερίνη και την Ξάνθη.

Εμείς ως σχόλιο θεωρούμε δικαίωμα του καθενός να νηστεύει ή να μη νηστεύει. να πιστεύει ή να μην πιστεύει. Σίγουρα όμως δεν χρειάζεται να προκαλούμε. Αυτό είναι απλά προσβλητικό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares