Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2019
Τελευταία Νέα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ του Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! Προσοχή στην ΑΟΖ με την Αλβανία! Θα χάσουμε το Αίγαιο…

Η συνέντευξη του Κ. Βελόπουλου στο ραδιόφωνο του Real 97.8 ολοκληρώθηκε με τους Έλληνες πολίτες να ανησυχούν από τις αποκαλύψεις που έγιναν.

Όπως είναι φυσικό η συζήτηση ξεκίνησε με την επικαιρότητα και τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών. Ο Κ. Βελόπουλος εξήγησε πως πρώτο και βασικό είναι να μάθουμε για ποιο λόγο απελαύνονται οι Ρώσοι, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε αν σωστά έπραξε ή όχι η κυβέρνηση, ωστόσο στηλίτευσε το γεγονός πως όλοι ενημερωθήκαμε από τον Τύπο ενώ τα κόμματα, τουλάχιστον η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν ήξεραν κάτι.
Στη συνέχεια υπογράμμισε τον μεγάλο κίνδυνο με την (κατά πως φαίνεται) επικείμενη συμφωνία για την ΑΟΖ με την Αλβανία, τονίζοντας πως αν υπογράψουμε το θέμα των διαποντίων νήσων δημιουργούμε μελλοντικό πρόβλημα στην ΑΟΖ του Αιγαίου στη Μεγίστη.
Δεν απέφυγε να τονίσει, στη συνέχεια πως πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε εξαγωγές για να τονώσει την οικονομία της και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το δημογραφικό που εξελίσσεται σε βόμβα που θα καταστρέψει την Ελλάδα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares