Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Πως δεν θα πέσετε θύματα από Ινστιτούτα αδυνατίσματος…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Πως δεν θα πέσετε θύματα από Ινστιτούτα αδυνατίσματος…

Ο εμπορικός κλάδος των μονάδων αδυνατίσματος και των ιδιωτικών γυμναστηρίων, ο οποίος συνδέεται άρρηκτα με την υγεία των πολιτών, έχει διαχρονικά μεγάλο αριθμό αναφορών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος του Καταναλωτή».

Όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής “Συνήγορος του Καταναλωτή”, το 2017 διαπιστώθηκε διπλασιασμός των αθέμιτων (κυρίως παραπλανητικών) εμπορικών πρακτικών, πολλές από τις οποίες εντοπίζονται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στον οποίο ανήκουν οι Μονάδες αδυνατίσματος και τα ιδιωτικά γυμναστήρια, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αναπληρώτρια Συνήγορος του Καταναλωτή και διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Αθηνά Κοντογιάννη.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό ενημερωτικό έντυπο που εξέδωσε ο Συνήγορος του Καταναλωτή, στο χώρο, βεβαίως, υπάρχουν συνεπείς προμηθευτές που σέβονται τον καταναλωτή και μεριμνούν για την υγεία του, υπάρχουν, όμως, και επιχειρήσεις που επιδιώκουν αποκλειστικά το κέρδος. Η επιθετική στρατηγική πωλήσεων που συχνά ακολουθείται, βασίζεται σε εμπορικές πρακτικές και μεθόδους που δεν είναι πάντα συμβατές με τη νομοθεσία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares