Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ‘ΠΑΓΩΤΟ’ έμεινε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Δεν τόλμησε να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ το βουλευτή…

ΠΟΛΙΤΙΚΟ 'ΠΑΓΩΤΟ' έμεινε ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Δεν τόλμησε να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ το βουλευτή...

Τελικά θα διαγράψει ή όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σαλμά, μετά την άρνηση του τελευταίου να υπογράψει την πρόταση για σύσταση προανακριτικής για τους κ.κ Κουρουμπλή και Πολάκη;

«Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν» φέρεται να λέει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.
Όπως διαβάζουμε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ :
Κοινοβουλευτικές πηγές από το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κάλεσαν τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον βουλευτή για εξηγήσεις
Τη θέση του από την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis διαχωρίζει ο κ. Μάριος Σαλμάς επιλέγοντας να μην υπογράψει τη σχετική πρόταση για σύσταση προανακριτικής που θα ελέγξει ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος της απιστίας από τους κ.κ. Ανδρέα Ξανθό, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Παύλο Πολάκη.

Κοινοβουλευτικές πηγές από το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κάλεσαν τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον βουλευτή για εξηγήσεις.
«Τηλεφωνήστε στον κ. Σαλμά και ρωτήστε τον γιατί δεν υπογράφει» ανέφεραν χαρακτηριστικά ενώ από το περιβάλλον του κ. Σαλμά υποστηρίζεται ότι δεν επιθυμεί να μπει σε διαδικασία αντεκδίκησης. «Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν» φέρεται να λέει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.
Ένας χαμός δηλαδή στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares