Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«ΠΟΛΕΜΟ» κήρυξε ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Τι συμβαίνει με τις αμερικανικές βάσεις…

«ΠΟΛΕΜΟ» κήρυξε ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Τι συμβαίνει με τις αμερικανικές βάσεις…

Με ανάρτηση του στο twitter, o Πάνος Καμμένος απαντάει για την ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του για plan b για τη συμφωνία των Πρεσπών και τις αμερικανικές βάσεις.

Μετά τις κατηγορίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πάνος Καμμένος προκαλεί ρήγμα στην αξιοπιστία της Ελλάδας, πολλοί είναι εκείνοι που προβλέπουν ένα οριστικό πολιτικό χωρισμό.

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε στο πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών», που έγραφε «ο Πάνος Καμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα» ενώ και σήμερα, η εφημερίδα έγραφε «Η κυβέρνηση αντέχει… τον Πάνο».

«Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω: 1 Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα 2 Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα 3 Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο twitter.

Yπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης, είχε πει «ναι» στη βάση στην Αλεξανδρούπολη.

ΧΑΜΟΣ! Αντιπρόεδρος ΑΝΕΛ: Υπάρχει αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares