Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤHΝ ΧΡΥΣΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ! ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΚΡΗ…

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤHΝ ΧΡΥΣΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ! ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΚΡΗ...

Η Μύκονος αποτελεί ένα «χρυσωρυχείο» και ταυτόχρονα ένα πολύ επικίνδυνο μέρος καθώς παίζονται δισεκατομμύρια ευρώ και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος.

Στις επαγγελματικές δραστηριότητες του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή σε Παραλιακή και Μύκονο ψάχνουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, για τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης του 46χρονου έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Ίσως, λένε οι αναλυτές της Ασφάλειας, τα ανοίγματα του «Αυστραλού» στο νησί των Ανέμων να ενόχλησαν κάποιους που θεώρησαν ότι πάει να βάλει χέρι στη «χρυσή πίτα» της Μυκόνου και για αυτό πήραν την απόφαση να τον «σβήσουν» μια και καλή από τον χάρτη με σφραγισμένο συμβόλαιο θανάτου.

Για το λόγο αυτό, από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θα περάσουν ένας- ένας οι στενοί του συνεργάτες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Μακρής δεχόταν απειλές ή ενοχλήσεις από συγκεκριμένα άτομα.

Παράλληλα και μέσα από τις καταθέσεις, της συζύγου του, του πατέρα και ατόμων του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του, προσπαθούν να μάθουν αν ο 46χρονος είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές και αν φοβόταν κάτι, έτσι ώστε να βρουν το κίνητρο που θα τους δείξει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να δουν αν το όπλο της εκτέλεσης ήταν «καθαρό» ή έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια, ενώ μέσα από το υλικό από τις κάμερες της πολυτελούς κατοικίας της οδού Τροίας όπου διέμενε ο «Αυστραλός» με την σύζυγό του Βικτώρια Καρύδα και τα δύο παιδιά τους αλλά και τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία για τους δράστες και το δρομολόγιο διαφυγής τους

Ένα είναι σίγουρο: Η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει μετατραπεί σε Κολομβία. Είναι σίγουρο ότι ο κύκλος του αίματος θα συνεχιστεί.

Η δολοφονία Στεφανάκου άφησε ένα πολύ μεγάλο κενό στη νύχτα. Αυτό το κενό πρέπει νομοτελειακά να καλυφτεί. Μέχρι να γίνει αυτό έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.

 

Πρώτο Θέμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares