Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

“ΠΟΛΕΜΟΣ” Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-ΑΕΚ! Πάνε στον εισαγγελέα…


Η ΠΑΕ ΑΕΚ βλέπει να μην γίνεται κάποια προσπάθεια για λύση στο θέμα των σκουπιδιών εντός του άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας, “επιτίθεται” με ανακοίνωση τηςστο δήμο…

κάνοντας λόγο για παρανομία και αδιαφορία από μεριάς του και τονίζοντας πως “έφτασε η ώρα του Εισαγγελέα”.
Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ
“Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καταγγέλλουν εκ νέου ότι μία ανεύθυνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζει να παίζει με τη Δημόσια Υγεία και με την φροντίδα ενός Μητροπολιτικού Άλσους.

Η καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στον καταπατημένο χώρο του Άλσους, αποτελεί, βάσει νόμου, «Διαχείριση Απορριμμάτων» για την οποία απαιτείται ειδική άδεια!

Ο Δήμος κάθε μέρα το κάνει παράνομα!

Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει!

Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους στο Αυτόφωρο!

Γήπεδο ΑΕΚ: Σηκώθηκε το πρώτο πέταλο της «Αγιά – Σοφιάς»! [pics]

Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οφείλει να κατεδαφίσει αμέσως όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Άλσος, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2015.

Οι Υπεύθυνοι, που αδρανούν όλο αυτό το διάστημα, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Νόμο, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που παρανομεί.

Η Κυβέρνηση και η οικογένεια της ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να διευκολύνουν τον Δήμο, ο οποίος επιδεικτικά απέχει από κάθε συζήτηση.

Τέλος τα ψέματα! Εφτασε η ώρα του Εισαγγελέα!”
newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares