Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Παρέμβαση της Εισαγγελίας μετά τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Κοτζιά ότι ΑΠΕΙΛΟΥΝ τη ζωή του…

Παρέμβαση της Εισαγγελίας μετά τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Κοτζιά ότι ΑΠΕΙΛΟΥΝ τη ζωή του...


Την διενέργεια Προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μετά τις καταγγελίες του υπουργού Εξωτερικών…

Νίκου Κοτζιά περί απειλών που εξακολουθεί να δέχεται κατά της ζωής της δικής του και της οικογένειάς του.

Η κυρία Δημητρίου έχει ήδη αποστείλει τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα και να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις και από ποιους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, δεν χρειάστηκε προηγούμενη έγκληση εκ μέρους του υπουργού, καθώς οι καταγγελίες του αφορούν και άλλες αξιόποινες πράξεις εκτός από αυτή της απειλής για την οποία απαιτείται μήνυση.

Ο κ. Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7 αποκάλυψε ότι εξακολουθεί και δέχεται απειλές για τη ζωή του. «Έχω πάρει», είπε, «800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες. Πού είναι ο εισαγγελέας; Μιλάμε για βαριά κακουργήματα στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά. Βρήκα τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που με απειλούν τηλεφωνικά. Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Όλο αυτό θυμίζει την περίοδο ’63-’65. Έχουμε εκτροπή σε ρητορική μίσους.

Έχετε δει κανέναν εισαγγελέα να ενοχλείται;», διερωτήθηκε.
iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares