Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΠΑΝΙΚΟΣ! Εντοπίστηκε αυτοκίνητο γεμάτο με εκρηκτικά σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου…

ΠΑΝΙΚΟΣ! Εντοπίστηκε αυτοκίνητο γεμάτο με εκρηκτικά σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου...

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και ο στρατός στην Αυστραλία και ειδικότερα στην πόλη Ίπσουιτς, στην πολιτεία του Κουίνσλαντ, μετά τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου γεμάτου με εκρηκτικά, σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς οι ειδικές δυνάμεις περικύκλωσαν αμέσως το σημείο και δέσμευσαν το παγιδευμένο όχημα.

Bomb Squad in Redbank Plaza

Bomb Squad officers have dismantled homemade explosives found in a car parked in Redbank Plaza car park. www.7News.com.au #7News

Gepostet von 7 News Brisbane am Montag, 2. April 2018

Παράλληλα, μέσω των καμερών ασφαλείας στο εμπορικό κέντρο Redbank Plaza εντόπισαν δύο άτομα, τα οποία ταυτοποιήθηκαν και με συνοπτικές διαδικασίες, μέσω της διαδρομής που ακολούθησαν, συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

Ως δράστες φέρονται ένας 37χρονος άνδρας και μία 31χρονη γυναίκα, οι οποίοι κρατούνται και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο την Τρίτη με σοβαρότατες κατηγορίες για κατοχή εκρηκτικών και κατασκευή βόμβας.

Η αστυνομία ενημέρωσε ότι το κίνητρο του ζευγαριού δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ το εμπορικό κέντρο στο Ίπσουιτς του Κουίνσλαντ έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν ικανές ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και όπλα.ΠΑΝΙΚΟΣ! Εντοπίστηκε αυτοκίνητο γεμάτο με εκρηκτικά σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου... ΠΑΝΙΚΟΣ! Εντοπίστηκε αυτοκίνητο γεμάτο με εκρηκτικά σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου...

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares