Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΝΙΚΟΣ από τη CIA!«Οι ΗΠΑ αναμιγνύονται στις εκλογές άλλων χωρών μόνο ”για καλό σκοπό”»…

Μετά από μια ομοσπονδιακή μήνυση των ΗΠΑ σε Ρώσους που κατηγορήθηκαν ότι παρενέβησαν στις Αμερικανικές εκλογές, ο πρώην διευθυντής της CIA, Τζέιμς Γούλσεϊ, είπε την προηγούμενη Παρασκευή ότι και οι ΗΠΑ «μάλλον» αναμιγνύονται στις εκλογές άλλων χωρών.

Όταν ρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν στις εκλογές άλλων χωρών, ο Τζέιμς Γούλσεϊ είπε: “Μόνο για πολύ καλό σκοπό προς το συμφέρον της δημοκρατίας”.

“Ω, ίσως, αλλά ήταν για το καλό του συστήματος προκειμένου να αποφευχθεί να αναλάβουν οι κομμουνιστές”, δήλωσε στην Λάουρα Ίνγκραχαμ στην εκπομπή της στο Fox News την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ.

Posted by VoiceNews.gr on Donnerstag, 22. Februar 2018

Ο Γούλσεϊ διετέλεσε διευθυντής της CIA υπό τον πρώην Πρόεδρο Κλίντον.

Τα σχόλιά του έγιναν μετά ένα ομοσπονδιακό κατηγορητήριο που βγήκε την προηγούμενη Παρασκευή και κατηγορεί 13 Ρώσους και τρεις Ρωσικές ομάδες ότι προσπάθησαν να επηρεάσουν τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Η Ρωσική πρεσβεία στην Βρετανία ανέφερε το σχόλιο του Γούλσεϊ το Σάββατο, προσθέτοντας: «Τα λέει όλα».

Η Ρωσία έχει αρνηθεί ανάμιξη στις εκλογές των ΗΠΑ. Η κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το έκαναν. Η μήνυση του ειδικού συμβούλου Ρόμπερτ Μύλερ κατηγορεί ότι η Ρωσική επιρροή άρχισε το 2014.

Πολλοί νομοθέτες εξέφρασαν οργή στο ότι μια ξένη κυβέρνηση θα επεδίωκε να επηρεάσει τις εκλογές των ΗΠΑ και ζήτησε να συνεχιστεί η διερεύνηση των κατηγοριών εναντίον της Ρωσίας, προκειμένου να σταματήσει η ανάμειξη στο μέλλον.
Μετάφραση του offtherecord από το thehill

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares