Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ τα Αλβανικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις του Παπαδημούλη για Κατσίφα: “Ήταν ένοπλος ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ”…

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ τα Αλβανικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις του Παπαδημούλη για Κατσίφα: "Ήταν ένοπλος ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ"...

Η αλβανική ιστοσελίδα zgjohushqiptar.info ανέφερε χθες πως ο Δημήτριος Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βουλευτής του κόμματος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προέτρεψε τους Έλληνες να είναι πιο συγκρατημένοι μετά την εκδήλωση στους Βουλιαράτες.

Όπως αναφέρουν οι Αλβανοί, ο κ. Παπαδημούλης θεωρεί ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν ένας εξτρεμιστής και δεν χρειάζεται να γίνει ήρωας από τους Έλληνες.

Στο κείμενο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται πως “Φυσικά, αυτός ο άνθρωπος είχε ακραίες απόψεις, είχε προφανώς Καλάσνικοφ και πυροβόλησε, και όλοι στα Τίρανα ή στην Αθήνα είναι ενάντια στη βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται και ενάντια στον ένοπλο αγώνα για την επίτευξη πολιτικών στόχων, δεν πρέπει να θυσιάζουμε κανέναν, που για μας είναι η πρώτη προτεραιότητα”.

Τέλος, το αλβανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παπαδημούλης κλείνει το κείμενό του καταλήγοντας πως «ο Κατσίφας ήταν εξτρεμιστής, μην τον κάνετε ήρωα».

Είναι δεύτερη φορά που οι Αλβανοί πανηγυρίζουν για δηλώσεις Ελλήνων πολιτικών. Θυμίζουμε ότι προ δύο ημερών το ίδιο συνέβη και με τις δηλώσεις του Πάγκαλου ston ΣΚΑΪ:

‘BOYTYΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ’ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ! Πρώτο θέμα στα ΜΜΕ έγινε…

Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares