Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ και οι Βούλγαροι! ΖΟΦΕΡΟ το μέλλον για την Ελλάδα με συμμαχία Σκοπίων-Σόφιας…


Πανηγυρίζει και η Βουλγαρία, μετά την Αλβανία, για την εγκληματική συμφωνία Αλέξη Τσίπρα-Ζόραν Ζάεφ για την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου.

Σε ανακοίνωσή του το Βουλγαρικό Υπουργείο Εξωτερικών, αφού δίνει τα συγχαρητήριά του, σημειώνει πως η ίδια είχε αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” ήδη από το 1992.

Να θυμίσουμε ότι με τη διακρατική συμφωνία Βουλγαρίας-Σκοπίων τον προηγούμενο χρόνο, οι δύο χώρες γιορτάζουν μαζί την επανάσταση του Ίλιντεν (που στράφηκε κατά των Ελλήνων τελικώς), ενώ υπάρχει σχέδιο και να ενωθούν οι δύο εκκλησίες.

Με λίγα λόγια, η Βουλγαρία ήδη ετοιμάζει το έδαφος για να ενωθεί με τα Σκόπια, και με όχημα το νέο όνομα του κρατιδίου να αρχίσει και πάλι να έχει βλέπεις για τη Μακεδονία μας και το Αιγαίο.

Το 2013 ο Γκρούεφσκι κατηγορούσε την Ελλάδα ότι με την αδιαλλαξία της βοηθούσε στη δημιουργία της μεγάλης Βουλγαρίας, μόνο που δεν μας ανέφερε ότι αυτό μπορεί να γίνει, όχι μόνο με διάλυση των Σκοπίων, αλλά και με “ένωση” των δύο χωρών. Μην ξεχνάμε ότι τα Σκοπιανά είναι βουλγαρική σλαβική διάλεκτος…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares