Τετάρτη , 22 Μάιος 2019
Τελευταία Νέα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ! Η κυβέρνηση ΞΕΓΡΑΦΕΙ τον Παύλο Μελά-ΟΡΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τη βάρβαρη εξέλιξη…

Λίγες ώρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ πως είναι Μακεδόνας, πως δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία και πως η δήθεν «μακεδονική γλώσσα» θα διδάσκεται πλέον στα ελληνικά σχολεία, η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη χαριστική βολή στον Ελληνισμό.

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας προς τους διδάσκοντες σχετικά με την διδακτέα ύλη της εκπαιδευτικής χρονιάς 2018/2019 που πρέπει να διδαχθούν οι μαθητές της Γ Λυκείου στα Εσπερινά Λύκεια εκτός μένει ολόκληρος ο Μακεδονικός αγώνες.

Με λίγα λόγια, οι μαθητές θα αποφοιτήσουν από τα ελληνικά Λύκεια, χωρίς να έχουν ιδέα ποιος είναι ο Παύλος Μελάς.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί αυτή η απαράδεκτη ενέργεια, στην ανακοίνωση του το υπουργείο επισημαίνει ότι το κάνει «για να μην κουραστούν οι μαθητές από τις επαναλήψεις», όπως απάντησαν κύκλοι του υπουργείου Παιδείας στο «κόψιμο» της ύλης που περιλαμβάνει για τους μαθητές της Γ΄λυκείου την Ιστορία του Παύλου Μελά, του Γερμανού Καραβαγγέλη, του Ίωνα Δραγούμη αλλά και του Μακεδονικού Αγώνα.

Το υπουργείο Παιδείας υποστηρίζει οτι η συγκεκριμένη μείωση «έγινε προκειμένου αν ελαφρυνθεί η τσάντα του μαθητή και στο πλαίσιο της εκμάθησης των συγκεκριμένων κεφαλαίων στην τρίτη γυμνασίου».

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Υπουργείο (Α)ΠΑΙΔΕΙΑΣ έβγαλε ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ τον Μακεδονικό Αγώνα! Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ… (ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares