Πέμπτη , 17 Ιανουάριος 2019

‘ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ’ με ΦΟΝΤΟ το ΣΚΟΠΙΑΝΟ και την ΕΞΟΥΣΙΑ! Τα έχει πει ο Κ. Βελόπουλος… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυο πολιτικές ‘ειδήσεις’ απασχόλησαν τον τύπο το σαββατοκύριακο που πέρασε. Το μεν ένα αφορά το Σκοπιανό (αρνούμαστε να το πούμε Μακεδονικό) και το άλλο αφορούσε το θέμα των πρόωρων εκλογών.

Αφενός μεν το Μαξίμου διέρρευσε ότι είναι κοντά σε ενδιάμεση συμφωνία διάρκειας δύο ετών κατά την οποία τα Σκόπια θα πρέπει να κάνουν τις αλλαγές στο Σύνταγμα.
Αφετέρου δε η ΑΥΓΗ δημοσίευσε ότι η Κομισιόν πιέζει την κυβέρνηση να ψηφιστεί η συμφωνία με τα Σκόπια από 180 βουλευτές.
Στο σημείο αυτό προκύπτουν οι κίνδυνοι για τους οποίους έχει πολλές φορές προειδοποιήσει ο Κ. Βελόπουλος, Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.
Ο κίνδυνος είναι να υπογραφεί συμφωνία, να δοθεί το όνομα Μακεδονία να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και φυσικά μία νέα κυβέρνηση στη γειτονική χώρα να ξανά-αλλάξει το Σύνταγμα. Τόσο απλό.

Με ψέματα θέλουν να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία μας! Ο Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ τα ΨΕΜΑΤΑ ένα προς ένα…

Gepostet von VoiceNews.gr am Freitag, 2. Februar 2018

Αυτός δε ο κίνδυνος θα έχει γίνει μία πραγματικότητα χάρις την ψήφο 180 βουλευτών, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.ΕΛ και ορισμένων βουλευτών της Αντιπολίτευσης. Θα είναι το ΚΙΝΑΛ, θα είναι η Νέα Δημοκρατία; Kανείς δεν ξέρει και φυσικά κανείς δεν λέει.
Φαίνεται, εάν τα πράγματα οδηγηθούν προς τα εκεί πως κάποιοι επιθυμούν έναν μεγάλο Συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας.
Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν σκεφτείτε το εξής, διόλου απίθανο σενάριο. Εκλογές νίκη ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ χωρίς σχηματισμό κυβέρνησης. Επαναληπτικές εκλογές, με απλή αναλογική, ακυβερνησία και ως δια μαγείας μεγάλος συνασπισμός.
Δεν είναι τόσο απίθανο το σενάριο και βλέπουμε πως αυτό που γράφαμε καιρό πριν αρχίζει να γίνεται πιο πιθανό κάθε μέρα.
Για το τέλος θα θέλαμε να σας εφιστήσουμε την προσοχή στο εξής. Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ το σαββατοκύριακο. «Οι διαχωριστικές γραμμές μετατοπίζονται πια ανάμεσα στην πρόοδο και τη συντήρηση. Αυτό θα είναι και το διακύβευμα στις τοπικές κοινωνίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας. Ένα σαφές άνοιγμα στις ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις του τόπου.
Παράλληλα σύσσωμος ο τύπος κάνει λόγο για απομάκρυνση του ενδεχομένου βουλευτικών εκλογών παράλληλα με αυτές της αυτοδιοίκησης. Προκρίνονται, κατά πως φαίνεται, οι πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο του 2018.

Κάποιος ‘κακοπροαίρετος’ θα έλεγε πως πρόκειται για τον επιθανάτιο ρόγχο ενός κατεστημένου.
Εδώ είμαστε να τα σχολιάσουμε όλα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
loading...