Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!ΓΕΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ! Αυτή θα είναι η «εκλεκτή» που θα τον ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ;.. (ΒΙΝΤΕΟ)

Mεγάλο πόλεμο δέχεται στο εσωτερικό των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο αυτό που λείπει από τους Δημοκρατικούς είναι ο/η υποψήφιος που θα τον κοντράρει το 2020. Φαίνεται, τουλάχιστον επί του παρόντος, πως βρέθηκε το πρόσωπο αυτό.

Το όνομά της είναι Maxime Waters, μία από τις ορκισμένες εχθρούς του Ντόναλντ Τραμπ. η πολιτικός από την Καλιφόρνια έχει αναδειχθεί ως άτομο-«σύμβολο» στην…αντίσταση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, έχοντας με το μέρος της μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ και πολιτικών στις ΗΠΑ.

Εν απουσία πολιτικών ηγετών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένη την συμμετοχή της για το χρίσμα των Δημοκρατικών και εν τη συνεχεία για την υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Μάλιστα ο πολιτικός σχολιαστής του CNN Τζον Φίλιπς έγραψε ένα άρθρο την περασμένη εβδομάδα για το L.A. Daily News υποστηρίζοντας ότι η…«Mad Max» θα μπορούσε πράγματι να είναι υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ σε δύο χρόνια από σήμερα!
Η Maxime θεωρείται απολύτως ακραία από το σύστημα ακόμα και των Δημοκρατικών. Η απελπισία όμως των μπλε (το χρώμα του Δημοκρατικού κόμματος) μάλλον τους οδηγεί σε ακραίες επιλογές.
Εδώ βίντεο στο οποίο καλεί τους πολίτες να λιντσάρουν στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares