Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

Παγκόσμιο ρεκόρ κρέπας! Έψησαν περισσότερες από 14.000…

Παγκόσμιο ρεκόρ κρέπας! Έψησαν περισσότερες από 14.000...

Διαγωνισμός κρέπας διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στην πρωτεύουσα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, με 60 σεφ να φτιάχνουν περισσότερες από 14.000 κρέπες σε οκτώ ώρες, κατακτώντας έτσι το παγκόσμιο ρεκόρ.

«Όταν είμαστε μαζί και όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε και τη Ρωσία», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ένωσης Αρχιμαγείρων Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Νερμίν Χότζιτς, που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους σεφ από άλλες χώρες της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια.

Μετά από οκτώ ώρες, που ήταν ο χρόνος κατάρριψης του προηγούμενου ρεκόρ, που είχε επιτευχθεί στη Μόσχα, στα τραπέζια βρέθηκαν ακριβώς 14.186 κρέπες.

Οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει επίσης για τη διανομή σε ιδρύματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε κέντρα διαμονής μεταναστών στο Σαράγεβο.Παγκόσμιο ρεκόρ κρέπας! Έψησαν περισσότερες από 14.000... Παγκόσμιο ρεκόρ κρέπας! Έψησαν περισσότερες από 14.000... Παγκόσμιο ρεκόρ κρέπας! Έψησαν περισσότερες από 14.000... Παγκόσμιο ρεκόρ κρέπας! Έψησαν περισσότερες από 14.000...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares