Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Πήραν φόρα οι Σκοπιανοί! Καίνε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ όπου και αν βρεθούν… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πήραν φόρα οι Σκοπιανοί! Καίνε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ όπου και αν βρεθούν… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περίπου 30.000 Σκοπιανοί που ζουν στην Αυστραλία βγήκαν στους δρόμους του Περθ, της Μελβούρνης, του Μπρίσμπεϊν και του Σίδνεϊ για να διαδηλώσουν για την ονομασία των Σκοπίων.

Με σημαίες και καπνογόνα διαμαρτυρήθηκαν κατά του ελληνικού λαού και μάλιστα, έκαψαν και την ελληνική σημαία.Πήραν φόρα οι Σκοπιανοί! Καίνε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ όπου και αν βρεθούν… (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πήραν φόρα οι Σκοπιανοί! Καίνε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ όπου και αν βρεθούν… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

«Το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι προς πώληση», «Τέλος στη μακεδονική γενοκτονία» και «Οι Μακεδόνες στην Αλβανία στερούνται τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα», έγραφαν μερικά από τα πλακάτ που κρατούσαν.Πήραν φόρα οι Σκοπιανοί! Καίνε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ όπου και αν βρεθούν… (ΕΙΚΟΝΕΣ) Πήραν φόρα οι Σκοπιανοί! Καίνε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ όπου και αν βρεθούν… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Τζος Σέρμαν, εκπρόσωπος της οργάνωσης We Are Macedonia, δήλωσε στη Daily Mail: «Δεν είμαστε οι επιτιθέμενοι σε αυτή την κατάσταση. Είμαστε απλά ένας ταπεινός, αρχαίος ειρηνικός λαός που απαιτεί το δικαίωμα να αντιμετωπίζεται με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ισότητα στην παγκόσμια κοινότητα. Και κυρίως να μας αντιμετωπίζουν ως Μακεδόνες».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares