Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

ΒΟΜΒΑ Έλληνα ΥΠΟΥΡΓΟΥ! Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Αλβανός… (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξοργίζει όλους τους Έλληνες ο πρώην ΥΠΕΞ Θόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο BHMA FM όπου, εκτός του ότι αρνήθηκε την ιστορική ύπαρξη Ελλήνων στα χρόνια του Φιλίππου Β’, έβγαλε “Αλβανό” τον Μέγα Αλέξανδρο και την μητέρα του Ολυμπιάδα, ενθαρρύνοντας μάλιστα τους Αλβανούς να τον διεκδικήσουν για δικό τους!

Μετά τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου ότι ανόητος εθνικισμός είναι τα συλλαλητήρια και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν και η «Μητέρα Τερέζα» δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν (BHMA FM στις 2-5-2017), και όχι πολύ μακριά από σήμερα, βγήκαν πάλι στην επικαιρότητα, δηλώσεις που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν.

Σε μια από αυτές τις δηλώσεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέει σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι «την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες» και ότι η μητέρα του ήταν Αλβανίδα.

«Την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, η μητέρα του ήταν Αλβανίδα. Αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο αυτοί είναι οι Αλβανοί γιατί η μάνα του ήταν από την Ιλλυρία» είπε χωρίς φυσικά να αναφερθεί καθόλου στον Φίλλιπο τον Β΄ της Μακεδονίας ως να μην είχε… πατέρα.

«Οι Σέρβοι δεν είναι αδέλφια μας… Πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσσοβο» είπε ακόμη ο λαλίστατος Θ.Πάγκαλος ο οποίος σχολίασε την ομοιότητα μας με τους Ιταλούς που δεν υπάρχει με την φράση: «Είμαστε Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τους Αλβανούς και Σκοπιανούς»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares