Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Πούτιν ΚΟΝΤΑ στους νέους! Ζητάει να έχουν ΟΡΑΜΑ – “Η Ρωσία σας ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ”..

Ο Πούτιν ΚΟΝΤΑ στους νέους! Ζητάει να έχουν ΟΡΑΜΑ - "Η Ρωσία σας ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ"..


“Αγαπητοί απόφοιτοι, σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Θα περάσουν χρόνια και θα εκτιμήσετε πλήρως πόσο αναγκαίο, χρήσιμο και καλό είναι το σχολείο και οι δάσκαλοί σας”.

Με αυτό το μήνυμα ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανέβασε στο λογαριασμό του ένα βίντεο και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους νέους τελείωσαν σήμερα το σχολείο.

Ο Πούτιν τόνισε ότι οι άνθρωποι πρέπει πάντα να σκέφτονται το μέλλον. “Το πεπρωμένο είναι μοίρα, αλλά πολλά, αν όχι τα πιο σημαντικά, θα εξαρτηθούν από εσάς”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρώσος πρόεδρος, αναφερόμενος στους αποφοίτους.

Ο Πούτιν παρότρυνε επίσης τους νέους όταν ενηλικιωθούν, να μην φοβούνται και να επιτύχουν κάτι καινούριο, κάτι που κανένας άλλος δεν έκανε.

“Η χώρα μας, η πατρίδα μας, η Ρωσία, ελπίζει σε εσάς, χρειάζεται την ενέργειά σας, τα ταλέντα σας”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Αυτοί είναι ηγέτες που δίνουν έμπνευση και όραμα στους νέους. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα οι πολιτικάντιδές μας ψάχνουν τρόπους να διώξουν τους νέους από τη χώρα, για να τους βρίζουν μετά μέσω των κυβερνητικών εφημερίδων (βλ. Αυγή)…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares