Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Πολάκης ανοίγει ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ! Κάποιος να τον μαζέψει…

Ο Πολάκης ανοίγει ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ! Κάποιος να τον μαζέψει…

Την αντίδραση της Ενώσεως Εισαγγελέων προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, περί αναγκαιότητας να υπάρξουν φυλακίσεις ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Με ανακοίνωση της, η Ενωση Εισαγγελέων, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της «για το γεγονός, όπως αναφέρει, ότι η απονομή της δικαιοσύνης στη χώρα μας αποτελεί, διαχρονικά και υποκριτικά για το πολιτικό σύστημα, πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενώσεως Εισαγγελέων:

«Με αφορμή πρόσφατες αναφορές Υπουργού της Κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει, για μια ακόμη φορά, τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η απονομή της Δικαιοσύνης στη χώρα μας αποτελεί, διαχρονικά και υποκριτικά για το πολιτικό σύστημα, πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης.

Καλεί τους εκπροσώπους της Kυβέρνησης,
– Να παύσουν εφεξής να στέκονται με παρεμβατική διάθεση απέναντι στη Δικαιοσύνη και τους ανεπηρέαστους από πολιτικές σκοπιμότητες λειτουργούς της για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους και

– Να σεβαστούν και να θωρακίσουν έμπρακτα τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία της που αποτελεί δικλείδα ασφαλείας του πολιτεύματος».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares