Δευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Ζάεφ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τον ρόλο του Ν. Κοτζιά: “Μιλάει για τη “Μακεδονία” στην Ε.Ε. σαν να πρόκειται για τη δική του χώρα”…

Ο Ζάεφ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τον ρόλο του Ν. Κοτζιά: "Μιλάει για τη "Μακεδονία" στην Ε.Ε. σαν να πρόκειται για τη δική του χώρα"...


Με… υπερβολικά θερμά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά μίλησε σήμερα ο Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό 1TV.

Αφού ο Σκοπιανός πρωθυπουργός δήλωσε βέβαιος ότι η συμφωνία θα εγκριθεί στο δημοψήφισμα και μάλιστα με αρκετά μεγάλο ποσοστό, ξεκαθάρισε ότι εάν τελικά απορριφθεί θα επιλέξει τον δρόμο της παραίτησης.

«Ναι θα φύγω εάν αποτύχει το δημοψήφισμα για τη Μακεδονία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζάεφ. «Είμαι βέβαιος πάντως ότι η συμφωνία θα εγκριθεί με ποσοστό 75% με 85%, δηλαδή με ποσοστό ανάλογο των πολιτών που τάσονται υπέρ της ένταξης της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», συμπλήρωσε ο Σκοπιανός.

Τα πιο απίστευτα, όμως, τα είπε λίγο αργότερα. Αναφερόμενος στη θέση της Γαλλίας και της Ολλανδίας που έχουν ενστάσεις για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. είπε τα εξής: «Με χαροποιεί που πολλές χώρες ενθαρρύνουν τη Γαλλία να πάρει μια θετική απόφαση. Πιθανόν η θέση της Γαλλίας να οφείλεται σε κάποιες διαφορές στο εσωτερικό της χώρας. Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Γαλλίας και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς πραγματοποιεί τηλεφωνικές επαφές κάθε μέρα σαν να ασκεί πιέσεις για τη δική του χώρα».

Πραγματικά ο κ. Κοτζιάς τέτοιο πάθος δεν έχει δείξει σε κανένα δικό μας εθνικό θέμα (εκτός απ’ το να ξεπουλάει ονόματα) και η δήλωση του κ. Ζάεφ είναι χαρακτηριστική της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και των επιδιώξεών του…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares