Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ο Γ.ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! «Στην Αμερική κανείς δεν ξέρει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι από την Ελλάδα»…

Συνέντευξη στο andro.gr έδωσε ο Γιώργος Καραμίχος, ο γνωστός ηθοποιός που μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να κάνει διεθνή καριέρα. Ήδη έχει εμφανιστεί σε αμερικανικές παραγωγές. Η συνέντευξη που έδωσε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ρίχνει «βόμβες» για τους αμερικανούς, τον Μ. Αλέξανδρο και φυσικά για το τηλεοπτικό σύστημα στη χώρα μας.

Η συνέντευξη δόθηκε στον Χρήστο Παρίδη και μεταξύ άλλων ανέφερε ο αγαπητός Έλληνας ηθοποιός τα εξής.

– Στην Αμερική του Τραμπ;
Είναι ένας λόγος που όλοι θέλουν να μετακομίσουν! Μπορεί ο Τραμπ να είναι αυτός που είναι αλλά στις αμερικανικές σειρές μιλάνε ανοικτά εναντίον του. Σε αντίθεση με τις ελληνικές σειρές όπου υπάρχει πραγματική λογοκρισία και σου λένε «αυτό δεν μπορείς να το πεις» και η πολιτική διαφθορά δεν θίγεται ποτέ. Επί της ουσίας τους πολιτικούς μας τους χαϊδεύουμε πάρα πολύ. Εκτός από κάποιες σατυρικές σειρές, αν και μη ξεχνάμε πώς κόπηκε η τελευταία ελεύθερη φωνή που ήταν η Μαλβίνα Κάραλη.

– Ενδιαφέρονται για ταινίες με ελληνικά θέματα;
Κανείς δεν ξέρει ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι από την Ελλάδα. Όλοι θεωρούν ότι είναι από την Μακεδονία που είναι μια άλλη χώρα! Αλλά σκέψου ότι όταν ο Όλιβερ Στόουν θέλησε να γυρίσει την ταινία του στην Ελλάδα, δεν τον άφησαν. Η Ελλάδα δεν κάνει τίποτα για την ιστορία της. Στις σχολές υποκριτικής στην Αμερική δεν διδάσκουν ποτέ ελληνικό δράμα. Στη δική μου μού πρότεινε ο διευθυντής να εφαρμόσω την τεχνική μου μέσα από την τραγωδία. Αλλά το υπουργείο πολιτισμού δεν κάνει καμία προσπάθεια να περάσει την ελληνική παράδοση στα βιβλία ή σε όσα διδάσκονται.


Μπορείτε να διαβάσετε το σύνολο της συνέντευξης εδώ  [ http://www.andro.gr/empneusi/yorgos-karamihos/ ]

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares