Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ! Συντάκτης του ΑΠΕ-ΜΠΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ τη μνήμη του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ Κατσίφα: “ΦΑΣΙΣΤΑΣ και στρατόκ@@λος”…

ΟΡΓΗ! Συντάκτης του ΑΠΕ-ΜΠΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ τη μνήμη του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ Κατσίφα: "ΦΑΣΙΣΤΑΣ και στρατόκ@@λος"...

Μια εξοργιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε συντάκτης του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δείχνοντας ότι μπορούν Έλληνες να γράφουν με μεγαλύτερο μίσος από Αλβανούς και Τούρκους σε εθνικά μας θέματα.

Συγκεκριμένα ο Π. Τ. αναφερόμενος προχθές στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, έγραψε στο Facebook:

“Ελληνας φασίστας στρατοκαυλος ανέβασε ελληνική σημαία σε χωριό στην Αλβανία και εν συνεχεία πυροβολούσε με καλασνικοφ τους Αλβανούς μπάτσους. Πρώτα αυτούς που πήγαν να κατεβάσουν τη σημαία, μετά αυτούς που πήγαν να τον συλλάβουν. Τελικά τον σκότωσαν”.

Το post συνεχίζει λέγοντας: “Αν το περιστατικό είχε γίνει στις ΗΠΑ, τα ελληνικά ΜΜΕ θα μιλούσαν για εξουδετέρωση επικίνδυνου ένοπλου ακροδεξιού. Αν, χειρότερα, είχε κάνει τα ίδια Τούρκος στη Δ. Θράκη, θα μιλούσαν για τρομοκράτη και πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας. Τώρα, ωστόσο, στην περίπτωση της Αλβανίας ζητούν μαζί με την ελληνική κυβέρνηση εξηγήσεις για το συμβάν από τις αλβανικές αρχές”.

ΟΡΓΗ! Συντάκτης του ΑΠΕ-ΜΠΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ τη μνήμη του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ Κατσίφα: "ΦΑΣΙΣΤΑΣ και στρατόκ@@λος"...

Πρόκειται για ξεκάθαρη προσβολή νεκρού καθώς ο άνθρωπος αυτός χαρακτηρίζει χωρίς ακόμη να είναι γνωστό το τί συνέβη και προσβάλει τη μνήμη του αδικοχαμένου Κατσίφα. Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί που πολύ εύκολα αποδέχονται την αλβανική ή τουρκική προπαγάνδα, αφού τους βολεύει ιδεολογικά…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares