Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ στη Γαλλία! Ράπερ που στηρίζει ανοιχτά την ΤΖΙΧΑΝΤ θα τραγουδήσει στο Bataclan, που τζιχαντιστές ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ανθρώπους…

ΟΡΓΗ στη Γαλλία! Ράπερ που στηρίζει ανοιχτά την ΤΖΙΧΑΝΤ θα τραγουδήσει στο Bataclan, που τζιχαντιστές ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ανθρώπους...


Ο Medine, ένας 37χρονος ανοιχτά ισλαμιστής ράπερ, θα τραγουδήσει στο θέατρο του Παρισιού Bataclan, όπου οι 89 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες, σύμφωνα με την Huffington Post France.

Ο αμφιλεγόμενος ράπερ έχει κυκλοφορήσει το άλμπουμ “τζιχάντ” το οποίο περιέχει προκλητικούς στίχους. Εκτός από το Ισλάμ και την τζιχάντ που προωθούνται στα τραγούδια, ο Medine ακολουθεί τη διδασκαλία της εγγονής του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Tariq Ramadan.

Μόλις μαθεύτηκε αυτό στη Γαλλία έγινε αμέσως πολιτικό ζήτημα. Ενώ οι πολιτικοί της δεξιάς και οι οικογένειες των θυμάτων θέλησαν να παίξει σε άλλο τόπο, οι φιλελεύθεροι και αριστεροί πολιτικοί υποστήριξαν τον αμφιλεγόμενο ράπερ.

Δείτε το οργισμένο μήνυμα της Μαρί Λεπέν στο άκουσμα της είδησης:

“Κανένας Γάλλος δεν μπορεί να δεχτεί ότι αυτός ο τύπος πηγαίνει να λέει τις βρομιές του στο ίδιο μέρος όπου συνέβησαν σφαγές”, αναφέρει το μήνυμά της.

Η Ευρώπη αυτοκτονεί καθημερινά, κι αυτό φαίνεται συνεχώς από τις ειδήσεις που έρχονται ιδίως από τη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares