Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ! Ξεφτιλίζουν ΕΛΛΗΝΑ επειδή αρνήθηκε να υπηρετήσει τους «πρόσφυγες» σε hot spot…

Mε ανακοίνωση της η «Επιτροπή Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot» εκφράζει την οργή της για την απόφαση να οδηγηθεί…

στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης, ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης, ο οποίος είχε αρνηθεί να εκτελέσει υπηρεσία σε καταυλισμό προσφύγων.

Να σημειωθεί ότι ήδη ο Λοχαγός Τοκατλίδης έχει αθωωθεί από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Επιτροπής Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot»:
ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Γ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.

Ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης οδηγείται την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης, γιατί αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών.

Για το αδίκημα αυτό αθωώθηκε από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφου 3 έναντι 2.

Στις ένοπλες δυνάμεις, η απόταξη, είναι η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε Αξιωματικό.
Για να τιμωρηθεί λοιπόν ένας αξιωματικός, με τη βαριά αυτή ποινή, θα πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία της πατρίδας, να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο ή να έχει στη επαγγελματική σταδιοδρομία του βαριά πειθαρχικά παραπτώματα.
Κανένα από τα παραπάνω, δεν ισχύει στην περίπτωση του Λοχαγού Τοκατλίδη.
Απλώς αρνήθηκε να εκτελέσει καθήκοντα που δεν προβλέπονται από το σύνταγμα και τους νόμους.

Για ακόμη μια φορά, βλέπουμε, την εμπάθεια και το μένος του καθεστώτος ΣΥΡΑΝΕΛ σε Στρατιωτικούς, που με αυτοθυσία προσπαθούν να υπερασπιστούν την πατρίδα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares