Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Οργή Και Αντίποινα Απο Την Ρωσία:Το ΝΑΤΟ Περικυκλώνει Την Σερβία Με Την Υπογραφή Τσίπρα Στο Σκοπιανό…

Η Συμφωνία Τσίπρα Ζάεφ για το Ονοματολογικό των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία, και η υπογραφή-επικύρωση της συμφωνίας που ακολούθησε στις Πρέσπες, από τους δύο Υπουργούς Εξωτερικών, δεν άρεσε καθόλου στην Ρωσία και Σερβία, αν και αυτές η δύο χώρες, ήταν από τις πρώτες που αναγνώρισαν τα Σκόπια, σκέτο Μακεδονία, τώρα το έχουν σκυλο-μετανιώσει!

Γιατί οι ΗΠΑ- Γερμανία ήθελαν και κατάφεραν πάση θυσία λύση στο Σκοπιανό, και ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ; Διότι απλούστατα η ενσωμάτωση του μικρού αυτού κρατιδίου θα παραδώσει στην Ουάσιγκτον τον έλεγχο κατά 90% των Βαλκανίων, πλην Σερβίας και Σερβοβόσνιων, και εν συνεχεία ανοίγει ο δρόμος για την ολοκληρωτική κατάκτηση του Βελιγραδίου, καθώς θα είναι περικυκλωμένο από Αλβανία, Σκόπια, Κροατία, Βοσνία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Ρουμανίας, και Μαυροβούνιο, που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει σύμμαχος της Ρωσίας.

Με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, οι Αμερικανοί θα έχουν πετύχει το ακατόρθωτο: Να έχουν τα Βαλκάνια δικά τους, καταστρέφοντας τα ενεργειακά πλάνα-αγωγούς της Ρωσίας στην περιοχή, με την Ρωσία να αντιδρά άμεσα, και να στρέφεται εξ ολοκλήρου ως αντίποινα προς Ανατολάς και Τουρκία, βάζοντας Φωτιές στο ΝΑΤΟ!

Θα είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Ρωσία θα προβούν σε Αντίποινα κατά της Ελλάδας, καθώς οι ΗΠΑ έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση, και ως επιβεβαίωσης του άρθρου, έρχεται από το περιοδικό SPIEGEL, που επιχειρεί να αποτιμήσει τη συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων, επιλέγοντας τον τίτλο «Νίκη της Δύσης, καταστροφή για τη Ρωσία». Όπως γράφει στη διαδικτυακή του έκδοση, ο συμβιβασμός Ελλάδας και ΠΓΔΜ «σημαίνει νίκη για τη Δύση – για τη Ρωσία αντίθετα καταστροφή. Η Μόσχα θα πρέπει να φοβάται για την επιρροή της στην περιοχή.

Ο Τσίπρας για άλλη μια φορά, κατάφερε το ακατόρθωτο, αποσταθεροποίησε την Ελλάδα, για ξένα συμφέροντα, γιατί πιστεύει ότι με την υπογραφή με τα Σκόπια θα φέρει την σταθερότητα στα Βαλκάνια, η μάλλον έτσι του είπαν, η έστω έτσι νομίζει! Τον λόγο τον έχει η Ρωσία τώρα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης και δημοσιεύτηκε αρχικά ΕΔΩ

Δημοσιεύτηκε στο VoiceNews στη στήλη opinion στις 20-06-2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares