Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΟΜΟΛΟΓΙΑ “ΒΟΜΒΑ” του Κ. Μητσοτάκη για το Σκοπιανό: “Εάν η συμφωνία ΚΥΡΩΘΕΙ, δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ”… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΜΟΛΟΓΙΑ "ΒΟΜΒΑ" του Κ. Μητσοτάκη για το Σκοπιανό: "Εάν η συμφωνία ΚΥΡΩΘΕΙ, δεν θα κάνω ΤΙΠΟΤΑ"... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απάντηση που λέει πολλά έδωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το ξεπούλημα που επιχειρείται με τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και το όνομα της Μακεδονίας μας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ερωτώμενος τί θα κάνει εάν γίνει πρωθυπουργός και η συμφωνία για το Σκοπιανό έχει ήδη επικυρωθεί από τις δύο πλευρές απάντησε πως… “τα περιθώρια θα είναι εξαιρετικά στενά”.

Αυτή η απάντηση είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σκοπό να κάνει το παραμικρό για να αποτρέψει την συμφωνία, αφού μην ξεχνάμε ότι είναι και εντολή των Γερμανών.

Η ομολογία αυτή προκάλεσε και την αντίδραση του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε μέσω twitter στην εν λόγω συμφωνία:

Από εκεί και πέρα ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές το δυνατότερο συντομότερο και τόνισε ότι η μεγάλη του διαφωνία είναι, όχι τόσο στο ονοματολογικό των Σκοπίων, αλλά στην γλώσσα και την εθνότητα.

Κατέληξε μάλιστα ότι μια τέτοια συμφωνία κανένας παλιός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έβαζε την υπογραφή του, ούτε ακόμη και ο πατέρας του και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Δείτε όλα όσα είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. στον ΣΚΑΪ, στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares