Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ» στο ΣΚΑΙ! Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ… (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΜΒΑ» στο ΣΚΑΙ! Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απόλυτη επιβεβαίωση για τα όσα έχει πει ο Κυριάκος Βελόπουλος για τη συμφωνία Αλέξη Τσίπρα-Ιερώνυμου για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας, ήρθε από το ΣΚΑΙ.

Στο δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής (9/11) ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας κλήθηκε να σχολιάσει τους όρους της αμφιλεγόμενης συμφωνίας.

Όπως θα ακούσετε, ο δημοσιογράφος λέει όσα είχε πει ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην τελευταία εμφάνιση του στο Κοntra Channel και τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Και οι δύο εστιάζουν στη μισθοδοσία των κληρικών, αφού-σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στη συμφωνία- παύουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

“Για να πάψουν οι κληρικοί να λογίζονται δημόσιοι υπάλληλοι, θα πρέπει να πάψει η εκκλησία να είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Το κράτος μπορεί να ενισχύει ένα πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, αν η Εκκλησία γίνει πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, τότε οι κληρικοί δεν θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Αλλά δεν άκουσα να λέγεται κάτι τέτοιο στη συμφωνία”, είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Τσίμας.

Αυτό που αναφέρουν ουσιαστικά και οι δύο άντρες είναι ότι για να ανοίξουν οι 10.000 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο που εξήγγειλε ο Τσίπρας –που προϋποθέτει να αδειάσουν τις θέσεις οι κληρικοί- θα πρέπει η Εκκλησία να γίνει πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε τα παραπάνω λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας…

Φαίνεται ότι όσο περνάνε οι μέρες και γίνεται μελέτη αυτής, τόσο περισσότεροι θα συμφωνούν μαζί του, όπως ο κος Τσίμας.

Οι δηλώσεις του κου Τσίμα:

Οι δηλώσεις του κου Βελόπουλου:

"ΒΟΜΒΑ" του Κ. Βελόπουλου στον Λιάτσο: "Κάνατε ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ υπαλλήλους τους κληρικούς και τους ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ δημοσίους"…

"ΒΟΜΒΑ" του Κ. Βελόπουλου στον Λιάτσο: "Κάνατε ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ υπαλλήλους τους κληρικούς και τους ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ δημοσίους"…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 7. November 2018

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Κ. Βελόπουλος με Λιάτσο: «ΝΤΡΟΠΗ σας! Σε έχω ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ τόσες φορές και ένα ΣΥΓΓΝΩΜΗ δεν ζητάτε»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares