Κυριακή , 16 Ιανουαρίου 2022

Οι πολιτικοί είναι προδότες! H Ελλάδα ΓΕΜΑΤΗ με ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΚ- Eπιπλέει στη θάλασσα… (EIKONEΣ-BINTEO)

Όσο και αν φωνάζουν οι πολιτικοί ότι η Ελλάδα είναι φτωχή σε φυσικούς πόρους και δεν προχωρούν στην αξιοποίηση τους, τόσο η φύση θα αποδεικνύει το αντίθετο.

Ο μεγάλος σεισμός των 6,6 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο προκάλεσε ένα αξιοσημείωτο φαινόμενο που είχε ως αποτέλεσμα η επιφάνεια της θάλασσας να γεμίσει πετρέλαιο.

Το τί έγινε έχει εξηγηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια από τον Ηρόδοτο.

Όπως ανέφερε ο αρχαίος ιστορικός, στο σημείο αυτό ανάβλυζε πετρέλαιο, το οποίο οι κάτοικοι της Ζακύνθου, την εποχή εκείνη, αποκαλούσαν «νάφθα». Το χρησιμοποιούσαν για τη στεγανοποίηση των καραβιών τους, παρασκευάζοντας πίσσα.

Ανάλογη έρευνα έχει κάνει και ο Δρ. Φυσικής και Ερευνητής Σεισμολογίας Γ. Κοπανάς, στο βιβλίο «Οι Σεισμοί της Ζακύνθου», αναφέροντας ότι το ίδιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και στους μεγάλους σεισμούς του 1636, 1791 και 1840.

Όπως γίνεται αντιληπτό και φαίνεται από τις εικόνες, η περιοχή είναι γεμάτη από πετρέλαιο.

Αξίζει να θυμηθούμε τί έλεγε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής πριν λίγα χρόνια, όταν σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ επεσήμανε μέσα από το ελληνικό Κοινοβούλιο την ύπαρξη πετρελαίου στην περιοχή- ωστόσο κανένας δεν άκουγε.

Όπως θα ακούσετε στο 3:23 του παρακάτω, απευθυνόμενος στους πολιτικούς είχε πει χαρακτηριστικά πως «ξέρουμε όλοι ότι και στο Ιόνιο έχει πετρέλαιο και στην Κρήτη και στον Αιγαίο»:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!