Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, η αριστερά και το ζοφερό μέλλον της χώρας…

Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, η αριστερά και το ζοφερό μέλλον της χώρας...

«Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη όχι μόνο για λόγους αισθηματικούς , αλλά και για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος.

Και επιπλέον γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα….».

του Θεόδωρου Κατσανέβα,

Ποιος τα γράφει αυτά ; Μα η διακήρυξη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Και γιατί τα γράφουμε εδώ ; Για να υπενθυμίσουμε ότι, η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία με την οποία αντιμετωπίζονται οι μαζικές μεταναστεύσεις πληθυσμών, δε συνάδουν με την κλασσική αριστερή ιδεολογία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχείατου ΟΗΕ, σε όλο τον κόσμο σήμερα υπάρχουν περίπου 1 δις άτομα που λιμοκτονούν. Φυσικό είναι να αναζητούν μια καλύτερη μοίρα στον ήλιο. Αλλά είναι τουλάχιστον φαιδρό να πιστεύει κανείς ότι η “Ψωροκώσταινα” θα λύσει το τεράστιο αυτό πρόβλημα αποστέλλοντας προσκλητήριο έλευσής τους προς τα εδώ. Μοιάζει με τις προσπάθειες να αδειάσει η θάλασσα με ένα κουταλάκι. Θυμίζει τις κυρίες της πλουτοκρατίας που οργανώνουν φιλανθρωπικά «τέια» για τους φτωχούς ή τα ανάλογα τηλεοπτικά «χάπενινκ». Όπως και την αλήστου μνήμης Βασίλισσα Φρειδερίκη και τους όμοιους της που καταφεύγουν σε ψευτοφιλανθρωπίες για να κατευνάσουν και αποκρούσουν την οργή που προκαλεί φτώχεια.
Φορείς και στελέχη της αριστεράς, ενστερνίζονται αυτή τη φιλανθρωπική προσέγγιση των παγκόσμιων μεταναστευτικών ρευμάτων, συγχέοντας τον μαρξιστικό διεθνισμό με την παγκοσμιοποίηση που προωθεί η Nέα Tάξη. Με δεδομένο ότι, το σύνολο σχεδόν των μετακινούμενων μεταναστών είναι μουσουλμάνοι, αντιπαρέρχονται τον ολοφάνερο κίνδυνο αλλοίωσης των πολιτισμικών αξιών, των πολιτικών και κοινωνικών ισορροπιών που ισχύουν σήμερα στην Ευρώπη. Θεωρούν ότι μπορούν να ριζοστικοποιήσουν, να επηρεάσουν πολιτικά και ιδεολογικά τις μάζες των μουσουλμάνων μεταναστών προς την κατεύθυνση της δικής τους αριστερής ιδεολογίας. Κάνουν τεράστιο λάθος.

Η μουσουλμανική θρησκεία είναι τόσο ισχυρή -και μπράβο της- που καμιά άλλη ιδεολογικοπολιτική θεώρηση δεν είναι σε θέση να την υπερκεράσει. Σε αντίθεση με τους προερχόμενους από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, οι μουσουλμάνοι μετανάστες, δεν είναι αφομοιώσιμοι, όπως έχει αποδειχτεί παντού διεθνώς. Όταν υπερκεράσουν σε αριθμούς τον γερασμένο και φθίνοντα ελληνογενή πληθυσμό, κάτι που είναι ορατό στα επόμενα 10-20 χρόνια, θα επιβάλλουν τους δικούς τους πολιτειακούς κανόνες, τη Σαρία ή παραλλαγές της. Εκτός των άλλων, τότε θα μεταβληθούν στους μεγαλύτερους πολέμιους της αριστεράς Όπως γίνεται παντού.

Η επερχόμενη ταχύτατα Βοσνιοποίηση, η Λιβανοποίηση της χώρας μας, αποτελεί δυναμίτη στην όποια κοινωνική της συνοχή, καταπάτηση και συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων, προπομπό εμφύλιων συγκρούσεων, καταστροφών, φυλετικού μίσους, κλιμάκωσης του ρατσισμού και ενδυνάμωση του «αυγού του φιδιού». Χαμένοι είναι η ιστορική συνέχεια της χώρας, αυτή η ίδια η ύπαρξή της, οι Έλληνες και οι νόμιμοι αλλοδαποί εργαζόμενοι, αλλά και παρουσία της αριστεράς. Κερδισμένοι οι διπλανοί μας Πασάδες και ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός των Σόρος και ΣΙΑ που προωθεί το «διαίρει και βασίλευε», την ισοπέδωση των εθνικών αναχωμάτων και την υπερκυριαρχίας της παγκοσμιοποίσης ως φυλετικής μηχανής του κιμά.

Οι ανεξίθρησκοι, οι ομόδοξοι ή ετερόδοξοι αλλά μη-μουσουλμάνοι μετανάστες που εισέρχονται σε λογικά αριθμητικά μεγέθη, είναι αφομοιώσιμοι λόγω της ισχυρής πιθανότητας σύζευξής τους με Έλληνες ή Ελληνίδες. Οι απόγονοί τους, ζώντας εδώ, θα αποκτήσουν σταδιακά ελληνική συνείδηση, θα γίνουν Έλληνες, γεγονός που είναι θετικό με δεδομένη τη δημογραφική γήρανση του γηγενούς πληθυσμού και τη μεταναστευτική μας αιμορραγία τα τελευταία χρόνια. Αυτό αποκλείεται να γίνει με Μουσουλμάνους όπως έχει αποδείξει η πολύχρονη παρουσία τους σε διάφορες περιοχές και χώρες, στη Δυτική Θράκη,στη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και αλλού όπου έχουν στήσει δικά τους εθνοθρησκευτικά γκέτο.

Χωρις να αρνούμαστε την υποχρέωση παροχής πολιτικού ασύλου σε πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες, δεν πρέπει να αντιπαρερχόμαστε το γεγονός ότι, οι τεράστιες μάζες των υπεργεννητικών, μη αφομοιώσιμων μουσουλμάνων μεταναστών που εισβάλλουν και τελικά μεγάλο αν όχι το μεγαλύτερο μέρος τους θα παραμένει εδώ, αποτελεί δυναμίτη στα θεμέλια της γερασμένη και υπογεννητικής χώρας μας. Το προσκλητήριο που στέλνουμε για μια τέτοια μαζική εισβολή, “τo ποτάμι ανθρωπιάς” που επικαλούνται οι αριστεροί “ανθρωπιστές” και λειαίνουν οι χρυσοκάνθαροι μισθοφόροι των ΜΚΟ του Τζώρτζ Σόρος, θα μεταβληθεί σε τσουνάμι που θα πνίξει τη χώρα ολόκληρη. Το μέλλον μας είναι πολύ ζοφερό, αν αυτή την κοινή λογική δεν την αντιληφθούν όλοι.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares