Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Οι εχθροί της Ρωσίας ΤΡΕΜΟΥΝ! Ο Πούτιν αποκαλύπτει για τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ…

Οι εχθροί της Ρωσίας ΤΡΕΜΟΥΝ! Ο Πούτιν αποκαλύπτει για τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ…

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επανέλαβε ότι η Ρωσία δεν πρόκειτατι να χτυπήσει πρώτη με πυρηνικά όπλα. «Το πυρηνικό οπλοστάσιο της Μόσχας δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί, επειδή η εναλλακτική λύση είναι μια παγκόσμια καταστροφή που θα καταστρέψει και τη Ρωσία», είπε χαρακτηριστικά.

«Μια απόφαση σχετικά με τη χρήση πυρηνικών όπλων μπορεί να ληφθεί μόνο εάν το σύστημα προειδοποίησης επίθεσης βαλλιστικών πυραύλων προβλέψει ότι πυρηνικές κεφαλές θα έπλητταν τη ρωσική επικράτεια. Αυτό λέγεται αντίποινα», ανέφερε σε συνέντευξή του ο Ρώσος πρόεδρος. «Αν κάποιος αποφασίσει να καταστρέψει τη Ρωσία, είμαστε δικαιολογημένοι με μια τέτοια απάντηση».

Ο Ρώσος ηγέτης συνέχισε λέγοντας: «Βεβαίως θα ήταν παγκόσμια καταστροφή για την ανθρωπότητα. Μια καταστροφή για ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά ως πολίτης της Ρωσίας και επικεφαλής του Ρωσικού κράτους πρέπει να αναρωτηθώ: Γιατί να θέλουμε έναν κόσμο χωρίς Ρωσία;».

Οι δηλώσεις του Πούτιν αποτελούν μέρος ενός νέου ντοκιμαντέρ που δημιούργησε ο δημοσιογράφος Vladimir Solovyev, βασισμένο σε αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Ρώσο πρόεδρο. Η ταινία διερευνά πώς η ρωσική κυβέρνηση βλέπει τη θέση του έθνους στον κόσμο σήμερα.
Με πληροφορίες από Russia Today

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares