Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΟΙ ΑΝ.ΕΛ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ στους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ! Απίστευτη ΔΗΛΩΣΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΑΝ.ΕΛ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ στους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ! Απίστευτη ΔΗΛΩΣΗ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Tην ανταλλαγή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στη γείτονα χώρα πρότεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, μία πρόταση που σίγουρα πάγωσε όλους τους Έλληνες.

Ο κ. Κατσίκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Από τη μια λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη, από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε και οι δυο χώρες την ελληνική Δικαιοσύνη και να βρούμε συμφωνία ανταλλαγής».

«Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δυο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή, πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα» δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, εκεί το πάει ο Ερντογάν», είπε για το ενδεχόμενο ανταλλαγής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, στον απόηχο των όσων δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος για τις συνομιλίες που είχε με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βάρνα.

Ο κ. Κατσίκης όταν ρωτήθηκε αν το ενδεχόμενο ανταλλαγής το έχει συζητήσει με τον Πρόεδρο του κόμματός του, Πάνο Καμμένο, είπε: «Δεν το έχω συζητήσει με τον υπουργό Άμυνας, όταν όμως θέτει θέμα ομηρίας, τι σημαίνει όμηρος; Ότι θέλω ανταλλαγή».
Για ποιο λόγο αναφέραμε στην αρχή τη λέξη παγωμάρα;
Tι λέει στην ουσία η κος Κατσίκης; Υποστηρίζει πως η Ελλάδα μπορεί να εκβιάζεται και μόλις εκβιασθεί… υποχωρεί. Κανένα κράτος δεν μπορεί να είναι θύμα εκβιασμού με ομήρους πολίτες της και φυσικά σε κανένα κράτος δεν βγαίνει πολιτικός άνδρας της κυβέρνησης να το δηλώσει δημοσίως.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares