Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Η Ν.Δ. ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΝΝΕΔίτη λόγω Μπουτάρη – Ήταν “ΕΝΤΟΛΗ” του Τσίπρα…


Εκτός ΟΝΝΕΔ τέθηκε ο πρόεδρος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα, Γιάννης Οτουντζίδης, λόγω της δήλωσης που έκανε για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Συγκεκριμένα ο ίδιο υποστήριξε: «Η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας!», ενώ είχε παράλληλα επισημάνει ότι «βρέθηκε ένας ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ στη δική μας κηδεία να βεβηλώσει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας. Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μην βρεθεί ΠΟΤΕ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι Παρόμοιο!!!».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της Οργάνωσης.

Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί «αξιοπρεπέστατη» τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή.

Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές».

Υπενθυμίζεται ότι δύο στελέχη της ΝΔ, ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος και ο πρόεδρος των υπαίθριων αγορών Παναγιώτης Μέλλος, για ανάλογες δηλώσεις τους περιορίστηκαν σε ανασκευές και επιπλήξεις από το γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη.
thestival.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares