Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο Κοντονής ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ για την αθώωση Αμβρόσιου…

ΞΕΦΤΙΛΑ! Ο Κοντονής ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ για την αθώωση Αμβρόσιου…

Τα πρακτικά της δίκης για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο θα ζητήσει τη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ώστε να ενημερωθεί για το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84, η απόφαση να αθωωθεί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος –ο οποίος κατηγορείτο για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος και υποκίνηση μίσους κατά των ομοφυλοφίλων βάσει του αντιρατσιστικού νόμου- τον… ξένισε και για τον λόγο αυτό, θέλει να δει με ποια κριτήρια η Δικαιοσύνη τον ανακήρυξε αθώο.

«Δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά με βάση τις δημοσιογραφικές πληροφορίες και το ρεπορτάζ, για το λόγο αυτό αύριο θα ζητήσω να μου διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στα οποία περιλαμβάνεται και το σκεπτικό της απόφασης για να ξέρω ακριβώς τι έγινε και πώς κατέληξε το δικαστήριο σε αυτή την κρίση», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, εύλογα ερωτήματα γεννιούνται και σε εμάς, καθώς, μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια για τις ελληνικές παραγωγές και «παραστάσεις» που θίγουν το θρησκευτικό αίσθημα, αλλά επιλέγει να παρέμβει για άλλη μια φορά στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares