Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

ΞΕΦΤΙΛΑ! Κολέγιο μόνο για γυναίκες θα δέχεται… άνδρες που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες…

Το δεύτερο παλαιότερο κολεγιακό ίδρυμα της Αμερικής που δέχεται μόνο γυναίκες ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις συμμετοχής από μερικούς διεμφυλικούς υποψηφίους, εξηγώντας ότι το σχολείο έχει «επεκτείνει τον ορισμό της γυναίκας».Σε μια δήλωση, το Stephens College στην Κολούμπια του Μισσούρι ανακοίνωσε ότι θα δεχθεί άνδρες σπουδαστές που θα αναγνωριστούν ως γυναίκες – αλλά θα αποκλείσουν τις γυναίκες που αναγνωρίζουν ως άνδρες – από το φθινόπωρο του 2019.

Η νέα πολιτική του κολεγίου λέει: “Το προπτυχιακό πρόγραμμα γυναικών θα συνεχίσει να αναγνωρίζει και να εγγράφει φοιτητές που είναι γυναίκες και που ζουν ως γυναίκες, όπως πάντα ήταν. Επίσης θα δεχθεί και θα εγγραφεί σε φοιτητές που δεν γεννήθηκαν γυναίκες, να αναγνωρίσουν και να ζήσουν ως γυναίκες · οι φοιτητές θα πρέπει να παρέχουν νομική τεκμηρίωση ότι είναι νόμιμα γυναίκες».

“Ως αποτέλεσμα, το κολέγιο θα σταματήσει να εισάγει και να εγγράφει φοιτητές που γεννήθηκαν γυναίκες, αλλά που τώρα αναγνωρίζονται ως άνδρες ή που μεταβαίνουν από γυναίκες σε άνδρες”.
Με πληροφορίες από The Christian Post

Shares