Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021

ΞΕΦΤΙΛΑ! Η Δούρου διαφημίζει αντιπλημμυρικά έργα στη… Νέα Σμύρνη! Η Μάνδρα θα… περιμένει… (ΒΙΝΤΕΟ)


Στη Μάνδρα τα αντιπλημμυρικά έργα μπορούν να περιμένουν. Αυτή την περίοδο η Περιφέρεια Αττικής είναι πολύ απασχολημένη με τη θωράκιση του δήμου Νέας Σμύρνης από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Κι επειδή η περιφερειάρχης Αττικής είναι καχύποπτη, φρόντισε η ίδια να διαφημίσει τα έργα υποδομής με ένα βίντεο.

«Οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας. Εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα, πάμε κόντρα στα fake news. Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Και πράγματι, οι φωτογραφίες και τα πλάνα που περιέχονται στο βίντεο αποδεικνύονται αδιάψευστος μάρτυρας. Τα έργα υποδομής που κατά την κυρία Δούρου διασφαλίζουν την αντιπλημμυρική προστασία της Νέας Σμύρνης είναι εκσκαφή σε έναν στενό δρόμο που είναι γεμάτος χώματος, παρατημένοι τσιμεντένιοι αγωγοί σε ένα -μάλλον μικρό- έργο που απέχει από το να ολοκληρωθεί καθώς στα πλάνα δεν φαίνεται ούτε ένας εργάτης και ένα μικρό φρεάτιο απορροής που σίγουρα απέχει από το να χαρακτηριστεί σαν κάτι που διασφαλίζει το δήμο Νέας Σμύρνης από πιθανά πλημμυρικά φαινόμενα.
smirni3

Αυτό βεβαίως καθόλου δεν μπορεί να αποθαρρύνει τη Ρένα Δούρου που είναι έτοιμη να πανηγυρίσει ότι ανταποκρίνεται «στο αίτημα πολλών συμπολιτών μας: Στο αίτημα της προστασίας της ίδιας τους της ζωής και των περιουσιών τους απ’ τα πλημμυρικά φαινόμενα».

Περίεργο… Κι εμείς νομίζαμε ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και της ατομικής περιουσίας δεν είναι αίτημα, η ικανοποίηση του οποίου είναι στη διακριτική ευχέρεια της… περιφερειάρχη, αλλά υποχρέωση των εκλεγμένων εκπροσώπων που αμείβονται πλουσιοπάροχα από το υστέρημα των φορολογουμένων.

«Κι αυτό δεν είναι fake news, συνεχίζουμε» κλείνει η κυρία Δούρου το διαφημιστικό βίντεο ενός έργου που αναφέρει ότι έχει προϋπολογισμό 2,25 εκατ. ευρώ.

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares