Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ξεκίνησε ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος κι απλώς ΔΕΝ μας το λένε…

Ξεκίνησε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος κι απλώς ΔΕΝ μας το λένε...


Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, H.R. McMaster, ζήτησε την Πέμπτη περαιτέρω δράση των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας ως τιμωρία για τα δήθεν εγκλήματα στη Συρία.

Βρισκόμαστε στο έβδομο έτος του Συριακού “Εμφύλιου” Πολέμου και δυστυχώς οι ΗΠΑ μόνο να βάλουν τέλος σε αυτόν δεν προσπαθούν. Αντιθέτως ψάχνουν συνεχώς δικαιολογίες για να παραμείνουν στη Συρία, επιβεβαιώνοντας τα όσα γράφαμε περί προσπάθεια προβοκάτσιας των Αμερικανών εναντίον του Άσαντ και της Ρωσίας (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).

Ο McMaster καταδίκασε έντονα τη Συριακή κυβέρνηση και τους συμμάχους του (ιδίως το Ιράν και τη Ρωσία), υποστηρίζοντας μια πιο “ισχυρή διεθνή απάντηση”. “Η Ρωσία είναι συνένοχος στις θηριωδίες του Assad”, δήλωσε χαρακτηριστικά. “Η ρωσική κυβέρνηση βομβάρδισε περιοχές και παρείχε πολιτική κάλυψη για τα εγκλήματα του Assad”.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι οι ΗΠΑ αρνούμενοι να αποδεχτούν ότι δεν ελέγχουν τη Συρία, είναι διατεθειμένοι να μας οδηγήσουν σε ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο. Οπότε ας είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares