Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΞΑΝΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ Η ΝΔ, που θέλει να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ! Τι πραγματικά ΙΣΧΥΕΙ για τους ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ των ΚΟΜΜΑΤΩΝ…. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΑΝΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ Η ΝΔ, που θέλει να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ! Τι πραγματικά ΙΣΧΥΕΙ για τους ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ των ΚΟΜΜΑΤΩΝ.... (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός έγινε χθες στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα στο Νέο Κανάλι μεταξύ του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου και του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κυρανάκης ενοχλήθηκε από την αναφορά του κ. Βελόπουλου στα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας και ξεκίνησε να επιτίθεται προσωπικά στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).

Εκτός απ’ το ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ. φέρθηκε με αγένεια και ελλείψει επιχειρημάτων έκανε ένα πολιτικό σχόλιο να μετατραπεί σε προσωπική αντιδικία, πιάστηκε και αδιάβαστος αφού δεν γνώριζε ότι τα μόνα κόμματα που πρέπει να δίνουν δημοσίως την οικονομική τους κατάσταση είναι αυτά που παίρνουν κρατικές επιχορηγήσεις, δηλαδή τα κόμματα της βουλής και όσα έχουν περάσει το όριο του 1,5%.

Δείτε τα όσα αποκάλυψε στο Ανατρεπτικό Δελτίο χθες βράδυ η δικηγόρος Γερασιμούλα Στάμου σχετικά με το νομικό πλαίσιο:

Είναι απαράδεκτο ένας εκπρόσωπος τύπου κόμματος, το οποίο μάλιστα διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρας, να μην γνωρίζει τους νόμους, όμως αυτό που έκανε ακόμη χειρότερο τα όσα συνέβησαν χθες είναι ότι ο κ. Κυρανάκης και δεν γνώριζε αλλά και μιλούσε σαν να ήταν παντογνώστης και κριτής των πάντων. Ας τον κρίνει ο ελληνικός λαός στις κάλπες…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares