Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ξανά ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο Καρανίκας μέσω Facebook: “Τη Μακεδονία την ανακάλυψαν οι παππούδες σας μετά την προσφυγιά”…

Ξανά ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο Καρανίκας μέσω Facebook: "Τη Μακεδονία την ανακάλυψαν οι παππούδες σας μετά την προσφυγιά"...


Με αφορμή τα fake news για θάνατο διαδηλώτριας στο χθεσινό συλλαλητήριο στη Βίγλα, ο Νίκος Καρανίκας επιτέθηκε κατά πάντων με ιδιαίτερα προκλητικό τόνο.

«Είμαι Γιδιωτης μικρασιατικής καταγωγής, με ελληνική συνείδηση άμα υπάρχει αυτό και το αναγνωρίζεις», απαντά σε διαδικτυακή του «φίλη» στο Facebook, o σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Ο κ. Καρανίκας δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, άρθρο από την εφημερίδα «Αυγή» που αναφερόταν σε χθεσινή φωτογραφία που παρουσιάστηκε ότι δήθεν ήταν από τα επεισόδια στο Πισοδέρι, γράφοντα από πάνω, ως σχόλιο, «αυτή είναι η προπαγάνδα των εθνικιστών πατριδοκάπηλων».

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε μια διαδικτυακή του «φίλη», ρωτώντας τον «Και εσύ τι είσαι Καρανίκα? Για πες μας?».

Ο κ. Καρανίκας… δεν αφήσε την ευκαιρία να απαντήσει:«τι έπαθες Μοσχολιού; αναρωτιέσαι;

Αρχικά είμαι Γιδιωτης μικρασιατικής καταγωγής, με ελληνική συνείδηση άμα υπάρχει αυτό και το αναγνωρίζεις, γιατί μέχρι στιγμής σας βλέπω να ουρλιάζετε για την Μακεδονία που οι παππούδες σας την ανακάλυψαν μετά την προσφυγιά.

Επίσης διαβάζω και δεν τεμπελιάζω, με αποτέλεσμα να γνωρίζω ιστορία από ιστορικές μελέτες και τεκμήρια και όχι από φλιτζανουδες και εθνικιστές πατριδοκάπηλους που με το ζόρι έχουν διαβάσει τα στοιχειά της ταυτότητας τους και το μόνο που έμαθαν είναι να κλέβουν τον λαό.

Εσύ τι είσαι; από επιλογή τι εθνικότητα έχεις; Για πες μου».

Ξανά ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο Καρανίκας μέσω Facebook: "Τη Μακεδονία την ανακάλυψαν οι παππούδες σας μετά την προσφυγιά"...
eleftherostypos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares