Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ντόρος χωρίς λόγο για Έλληνα πολιτικό! «Από τα 7.000 που παίρνω μου μένουν λιγότερα από 2.000»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντόρος χωρίς λόγο για Έλληνα πολιτικό! «Από τα 7.000 που παίρνω μου μένουν λιγότερα από 2.000»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για … ντόρο που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο μίλησε η η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα στον Realm 97,8, ενώ μας ενημέρωσε και για τη μισθολογική της κατάσταση.

Σε μια προσπάθεια να μας πείσει ότι η κοινή γνώμη υπερβάλλει για το θέμα της επιδότησης ενοικίου στους βουλευτές, η κα Καρακώστα θέλησε να μας κάνει να τη λυπηθούμε, λέγοντας ότι από τις 7000 μισθό που έχει, δεν της μένουν ούτε 2000:

Εγώ είμαι βουλευτής. Η ονομαστική αξία του μισθού μου είναι 7.000 ευρώ. Στην τράπεζα μπαίνουν 4.400, δίνουμε χρήματα στο κόμμα και φτάνουμε στις 3.000 ευρώ, η υπόλοιπη φορολογία είναι άλλο ένα χιλιάρικο, πας στα 2.000 ευρώ. Αν σκεφτείτε και τις υποχρεώσεις των βουλευτών, διότι αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια τοπική μου οργάνωση δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο εγώ θα συνεισφέρω και το απαιτούν κιόλας, όταν θα πάω σε μια εκδήλωση θα πάρω και λαχνούς, θα πληρώσω και το εισιτήριό μου, γενικά υπάρχει μια κοινωνική δράση λόγω της δραστηριότητάς μας. Άρα γίνεται πολύς ντόρος ειλικρινά χωρίς λόγο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares