Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νεκρός οδηγός μετά από απίστευτη καταδίωξη στην εθνική οδό! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ…

Νεκρός οδηγός μετά από απίστευτη καταδίωξη στην εθνική οδό! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ...

– Ένας νεκρός και ένας τραυματίας ο τραγικός απολογισμός της κινηματογραφικής καταδίωξης – Οδηγός αυτοκινήτου πήγαινε ανάποδα με ταχύτητα και έσπασε τις μπάρες διοδίων – Προσπαθούσε να εμβολίσει τα περιπολικά που τον πλησίαζαν και συνέχιζε την πορεία του – Τον ακινητοποίησαν λίγο πριν τα διόδια της Τραγάνας – Πως προσπάθησε να διαφύγει – Έκλεισε η εθνική οδός στο σημείο της σύγκρουσης – Σπεύδουν ασθενοφόρα
Κινηματογραφικά χαρακτηριστικά είχε η δίωρη καταδίωξη αυτοκινήτου, που ξεκίνησε από τον κόμβο των Μικροθηβών στον Βόλο και εξελίχθηκε μέχρι τα διόδια της Τραγάνας, σε μια απόσταση 180 περίπου χιλιομέτρων.

Ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού, προκαλώντας τον τρόμο των οδηγών. Περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προσπάθησαν αρκετές φορές να του κλείσουν τον δρόμο, αλλά μάταια.

Ο οδηγός του ΙΧ ξεπερνούσε τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο. Οι αστυνομικοί μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να το σταματήσουν, διέκοψαν σε διάφορα σημεία την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αφού εκεί το ΙΧ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Λαμίας και Αθήνα.

Ούτε τα διόδια της Πελασγίας στάθηκαν εμπόδιο για τον οδηγό του ΙΧ τα οποία προσπέρασε, ενώ στην καταδίωξη συμμετείχαν -εκτός από περιπολικά της Μαγνησίας- και περιπολικά της Φθιώτιδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσες φορές προσπάθησαν να τον πλησιάσουν αστυνομικοί με περιπολικά, ο οδηγός του ΙΧ είτε τα εμβόλισε είτε πετούσε διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών.

Τρελή καταδίωξη: Έσπασε τις μπάρες διοδίων
Το επόμενο ραντεβού ήταν στην περιοχή της Φθιώτιδας. Περισσότερα από 8 περιπολικά βρίσκονταν πίσω του προσπαθώντας να ακινητοποιήσουν το οδηγό. Σα να μη συνέβαινε τίποτα αυτός έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Μαυρομανδήλας λίγο πριν από τη Λαμία και συνέχισε περνώντας τη Λαμία.

Στην πορεία από τη Λαμία προς την Αθήνα, κινούμενος πάντα στο αντίθετο ρεύμα, προσπάθησε αρκετές φορές να εμβολίσει περιπολικά που προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν και σε δύο περιπτώσεις χτύπησε τα περιπολικά από πίσω.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί κάνοντας τεχνική ανάσχεση στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη απέτρεψαν την πιθανότητα να βρεθούν εμπλεκόμενοι σε τροχαίο δυστύχημα αμέριμνοι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Περισσότερα από 10 περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να τον σταματήσουν, από την Λαμία μέχρι τα Καμένα Βούρλα, αλλά μάταια.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας στο τέλος της καταδίωξης

Στα διόδια της Τραγάνας τοποθετήθηκαν φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά και περιπολικά, μπροστά στις μπάρες κλείνοντας τις διόδους και απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί με συνέπεια τρία λεπτά μετά τις 9 το ΙΧ να πέσει πάνω στο μπλόκο προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε 2 περιπολικά και ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, εγκλωβίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Αποκαλυπτικές εικόνες στο σημείο που γράφτηκε ο επίλογος

Νεκρός οδηγός μετά από απίστευτη καταδίωξη στην εθνική οδό! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ... Νεκρός οδηγός μετά από απίστευτη καταδίωξη στην εθνική οδό! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ... Νεκρός οδηγός μετά από απίστευτη καταδίωξη στην εθνική οδό! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός σε έξαλλη κατάσταση, μέσα σε αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ δεν εκτελούσε τις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που το ΙΧ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, σε ένα μήκος 180 χιλιομέτρων, αποφεύγοντας να συμμορφωθεί στις εντολές των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η καταγωγή του οδηγού είναι από την περιοχή των Φαρσαλων.

Πηγή: lamiareport.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares