Τετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

Νέο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ σήμερα στη Θεσσαλονίκη για το σκοπιανό! Δεν το βάζουμε κάτω…

Από τη Θεσσαλονίκη έρχεται σήμερα ακόμα ένα νέο «όχι» για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Διάφοροι σύλλογοι και σωματεία διοργανώνουν νέο συλλαλητήριο, έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 19:00.

Μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες δύο μέρες, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για νέες πιθανές εντάσεις σήμερα, με τους διοργανωτές να τονίζουν ότι θέλουν ένα ειρηνικό συλλαλητήριο και πως είναι ανεπιθύμητοι όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουν και τη δική τους ομάδα περιφρούρησης.

Λεωφορεία έχουν ναυλωθεί και από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, ενώ το παρών μπροστά στην εξέδρα θα δώσουν τα Χριστιανικά Σωματεία που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

Παράλληλα με το συλλαλητήριο έχουν ανακοινώσει πως θα κάνουν αντισυγκέντρωση και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχει δημιουργηθεί κάλεσμα από τα μέλη της κατάληψης Terra Incognita, για αντισυγκέντρωση στις 17:00 μπροστά από την κατάληψη της Terra Incognita.
thessnews.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares