Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Νέο ΣΟΟΥ του Πούτιν! Τράβηξε πάλι πάνω του όλα τα βλέμματα…

Ο εορταστικός αγώνας χόκεϊ επί πάγου στη Μόσχα ανάμεσα σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και αθλητές πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά, με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να ηγείται της ομάδας του και να την οδηγεί στη νίκη.

Για άλλη μία φορά, στήθηκε παγοδρόμιο στην Κόκκινη Πλατεία και ο πρόεδρος της Ρωσίας φόρεσε στολή του χόκεϊ με το όνομά του και παγοπέδιλα, απολαμβάνοντας την ευκαιρία να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα.

Με την ομάδα του Βλαντίμιρ Πούτιν έπαιξε επίσης ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου και βετεράνοι του αθλήματος, όπως ο Αλεξέι Κασατόνοφ, ο Παβέλ Μπουρέ και ο Βιαχεσλάβ Φετίσοφ.

Μάλιστα, ο Ρώσος πρόεδρος είπε στους δημοσιογράφους ότι θα έπρεπε να έχουν μαζί τους και τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, με τον οποίο είχε συνομιλήσει νωρίτερα στη ρωσική πρωτεύουσα. Το τελικό σκορ ήταν 14-10.

Οι εμφανίσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν σε αγώνες χόκεϊ δεν είναι σπάνιες, καθώς ο πρόεδρος της Ρωσίας συμμετέχει σε παιχνίδια της Night Hockey League, η οποία ιδρύθηκε έπειτα από δική του πρωτοβουλία.
pontos-news.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares