Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νέο ξέσπασμα Λουτσέσκου: “Νιώθουμε ότι μας έκλεψαν”…

Νέο ξέσπασμα Λουτσέσκου: "Νιώθουμε ότι μας έκλεψαν"...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυψε την πικρία του και επανέλαβε την ατάκα του περί “δειλών που κλέβουν για να κερδίσουν”, ενώ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για την ΑΕΚ.
O Ραζβάν Λουτσέσκου τοποθετήθηκε στην κάμερα των καναλιών “Novasports” δείχνοντας έχει ακόμα στο μυαλό του όλα όσα συνέβησαν πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες στην Τούμπα.

O Ρουμάνος τεχνικός δεν έκρυψε την πικρία του και επανέλαβε την ατάκα του περί “δειλών που κλέβουν για να κερδίσουν”, ενώ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για την ΑΕΚ επειδή “δεν θέλω να μιλάω για τις ομάδες των Αθηνών”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: “Είμαι καλά” .

Για το παιχνίδι της Τρίπολης: “Δεν έμαθα κάτι καινούργιο από το παιχνίδι. Η κατάσταση είναι φυσιολογική” .

Για το πόσο εύκολο είναι να διατηρηθεί η συγκέντρωση των παικτών: “Κανένας δεν μπορεί να απαντήσει σ’ αυτό. Οι προηγούμενες μέρες ήταν πολύ καλές. Ήταν καλό που δουλέψαμε στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να επικεντρωνόμαστε. Αλλά στην Ελλάδα δεν γίνεται πάντα αυτό” .

Για το αν νιώθει πικρία: “Ας μιλήσουμε για κάτι άλλο. Έχουν ειπωθεί πολλά. Κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι λυπήθηκαν, άλλοι είναι υπεύθυνοι. Ας σταματήσουμε και να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό”.

Για το αν επικεντρώνει στη φυσική ή την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών: “Θέλετε να μιλήσουμε για όσα έγιναν αλλά εγώ προτιμώ να σταθώ στο παιχνίδι που έρχεται. Λογικά θα ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να μας χαρίσει τον τίτλο. Τώρα θα μας δώσει τη δυνατότητα να φτάσουμε κοντά στην πρώτη θέση. Είναι φυσιολογικό να εστιάζουμε στον τομέα της ψυχολογίας.

Πιστεύετε αν στο σπίτι σας έμπαιναν κλέφτες, θα μπορούσατε να κοιμηθείτε άνετα τους επόμενους μήνες; Αυτό αισθανόμαστε και εμείς, νιώθουμε ότι μας έκλεψαν αυτό που κερδίσαμε στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι εναντίον σας. Είμαι απογοητευμένος με κάποιους δειλούς που αποκαλούν τους εαυτούς τους ανθρώπους του αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση όλα όσα γίνονται μας δίνουν περισσότερο κίνητρο”.

Για το αν αισθάνεται απογοητευμένος που του κλέβουν την δουλειά που έκανε με την ομάδα στο γήπεδο: “Πάντα υπάρχει αρχικά αμφισβήτηση. Ήταν μία δύσκολη σεζόν. Δεν ήμουν εδώ από την αρχή. Σας είπα εξ αρχής ότι έχω αυτοπεποίθηση. Ήρθα για να δουλέψω. Γίναμε καλύτεροι βήμα-βήμα, βελτιώσαμε την εικόνα μας, φτάσαμε στην κορυφή. Τώρα είμαστε μία θέση πίσω από την κορυφή. Αυτό όλο μας έδειξε ότι υπάρχουν δύο πρόσωπα στο ποδόσφαιρο. Το ένα είναι αυτό των δειλών που κλέβουν για να κερδίσουν και το άλλο είναι ότι υπάρχουν τίμιοι που δουλεύουν στο γήπεδο και θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους εκεί” .

Για τις κινήσεις των οπαδών: “Ξέρουμε καλά ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς. Ξέρουμε ότι τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα τώρα. Μπορούμε σίγουρα να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε την νίκη στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ” .

Για την ΑΕΚ: “Δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο”.

Για το πώς περιμένει να παρουσιαστεί η ομάδα του: “Περιμένω τον ΠΑΟΚ των καλών ημερών. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Οι παίκτες είναι όλοι διαθέσιμοι και δείχνουν επιθυμία να αγωνιστούν. Δεν έχω καταλήξει ακόμα στην 11άδα, καθώς όλα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε μία μέρα. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι” .

Για το αν το παιχνίδι εξαρτάται καθαρά από την απόδοση του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι δεν θέλησε να μιλήσει για την ΑΕΚ: “Όχι, απλά δεν θέλω να μιλάω για τις ομάδες των Αθηνών” .
SPORT24

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares