Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νέος “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” στην κυβέρνηση; Δημήτρης Καμμένος: “Η κυβέρνηση ΔΕΝ είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ, κι το νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ”…

Νέος "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" στην κυβέρνηση; Δημήτρης Καμμένος: "Η κυβέρνηση ΔΕΝ είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ, κι το νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ"...


«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή…».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμμένος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή… Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53+», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Επιπλέον, εξαπέλυσε κ νέου επίθεση στον Κώστα Κατσίκη, όσον αφορά στις χθεσινές του δηλώσεις περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων.

Νέος "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" στην κυβέρνηση; Δημήτρης Καμμένος: "Η κυβέρνηση ΔΕΝ είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ, κι το νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ"...

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή συμφωνία, αλλά ακόμα και αν έρθει οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Κληθείς να σχολιάσει πώς ο Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό, όπως διαμηνύει, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών».

Τέλος, όσον αφορά στις εκλογές, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, γιατί η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του 2019, και όχι τον Σεπτέμβριο.
iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares