Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Νέκρωσε η αγορά της Αδριανούπολης! Εμπάργκο Ελλήνων…

Εμπάργκο στην τουρκική αφορά αποφάσισαν να κάνουν οι Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.

Μάλιστα, η απουσία των Ελλήνων στην αγορά της Αδριανούπολης ήταν τόσο εμφανής, που η τουρκική εφημερίδα HABER έκανε ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας την τρομακτική ζημία που έχει αυτή η κίνηση των Ελλήνων στην τοπική οικονομία.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Αγοράς Αδριανούπολης Μπουλέντ Reisoğlu είπε: «Μάθαμε ότι ακυρώθηκε η επίσκεψη των Ελλήνων μετά τα γεγονότα και στην αγορά οι Έλληνες δεν ήρθαν. Περίπου 1500 Έλληνες έρχονταν κάθε Παρασκευή, αλλά δεν είδαμε κανέναν αυτήν την εβδομάδα. Νομίζω ότι έκαναν μια τέτοια ενέργεια για αντίδραση επειδή είναι οι δυο στρατιωτικοί τους κρατούμενοι».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι: «Οι Έλληνες που έρχονται στην πόλη μας για τα Σαββατοκύριακα για αγορές, ζητούν να σταματήσει η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για παραβίαση των συνόρων μας, οι οποίοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο φτάνουν αυτή την εβδομάδα».

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares