Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νέες ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ δηλώσεις απ’ τον Γιλντιρίμ: “Η Ελλάδα είναι μικρότερη κι απ’ την Κωνσταντινούπολη! Μην της δίνετε σημασία”…

Νέες ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ δηλώσεις απ' τον Γιλντιρίμ: "Η Ελλάδα είναι μικρότερη κι απ' την Κωνσταντινούπολη! Μην της δίνετε σημασία"...


Η ομιλία του πρωθυπουργού της Τουρκίας ήταν για την Παιδεία. Αλλά φυσικά κατέληξε στην Ελλάδα. Και κατέληξε με τρόπο άσχημο και υποτιμητικό.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ μίλησε πολύ υποτιμητικά για την χώρα μας, τόσο υποτιμητικά που δεν ταιριάζει σε πολιτικό με τέτοιο αξίωμα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης αλλά και όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ με τίτλους όπως αυτός της Χουριέτ, οι γείτονές μας δεν σταματούν να προκαλούν και συνεχίζουν αυτό τον πόλεμο των λέξεων.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, μιλώντας σε εκδήλωση για τις υποτροφίες στα Πανεπιστήμια είπε: «Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που υπάρχουν για την προσβασιμότητα στα Πανεπιστήμια, πρώτη είναι η Ελλάδα και δεύτερη η Τουρκία».

Και εδώ, άρχισε να χύνει την χολή του: «Μη μετράτε όμως την Ελλάδα. Είναι μια χώρα όσο μια πόλη μας. Είναι πιο μικρή και από την Κωνσταντινούπολη. Δεν πειράζει. Είμαστε γείτονες. Θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε όσο η Ελλάδα παραμένει ήσυχη».
newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares