Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Νέες ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις των Σκοπιανών! – Η ανακοίνωση της Υπουργού Άμυνας… (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στη “Μακεδονία” έχουμε κρατήσει ήδη θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ», δήλωσε το Σάββατο η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων Ραντμίλα Σεκερίνσκα σε βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό της για το τέλος του έτους. «Ανακαλώντας το 2018, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για ό,τι κατορθώσαμε», επισήμανε.

«Το 2018 θα περάσει στην ιστορία ως το έτος που δώσαμε τέλος στην απομόνωση της πατρίδας μας και ανοίξαμε το δρόμο για να γίνουμε ισότιμο μέλος της ισχυρότερης πολιτικοστρατιωτικής συμμαχίας. Η πρόσκληση του ΝΑΤΟ είναι στα χέρια μας, ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις συνομιλίες ένταξης. Έχουμε ήδη κάνει κράτηση για μια θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ» διαβεβαίωσε.

Όπως ανέφερε η κ. Σεκερίνσκα, «το 2018 ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επισκέφθηκε τη ‘’Μακεδονία’’ για πρώτη φορά σε 14 χρόνια, μια συνάντηση σε υψηλό επίπεδο πραγματοποιήθηκε στο Πεντάγωνο για πρώτη φορά σε έξι χρόνια και ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ μάς επισκέφθηκε, δυο φορές, μετά από πάνω από 10 χρόνια».

«Το 2018 εστιάσαμε στο στόχο μας, η ‘’Μακεδονία’’ να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε ότι το 2019 πρέπει να εστιάσουμε σε μεταρρυθμίσεις στην πατρίδα» σημείωσε ακόμα.

Δείτε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares